Hirdetés

Hirdetés

Tűzifát keresnek Győrszemerén

A tavalyi évben Önökhöz fordultam segítségért, hogy a téli tüzelőm előteremtése érdekében. Akkor hatalmas segítség volt, amit kaptam! Ezért amennyiben lehetséges, szeretnék idén is segítséget kérni, hogy gyermekeim ne fázzanak. Cserépkályhával szeretnénk fűteni, hogy a költségeink ne szaladjanak meg annyira, amit nem tudunk kifizetni. 

A nagylányom 12 éves Down-szindrómás, értelmileg és mozgásában is akadályozott, lisztérzékeny, asztmás, allergiás. Ezen kívül szem-, láb- és bőrproblémái vannak, a szívét műtötték. Én vele vagyok ápolási díjon, és emiatt csak részmunkaidős állást tudnék vállalni, egyelőre azonban nem találtam ilyent. A kisebbik lányom 6 éves, asztmás, allergiás, és ADHD-s (figyelemhiányos hiperaktivitás zavar). Mindkét gyermekem nagyon sok odafigyelést, fejlesztést igényel, többfelé kell hordanom őket. Ez nagyon sokba kerül. 

Én elváltam, gyermekeimmel Győrszemerén élünk albérletben. A bevételünk a gyerekek után járó családi pótlékból, az ápolási díjból és a tartásdíjból áll. Ebből igyekszünk boldogulni, ami elég nehezen megy. Napról napra élünk, és nem tudtam pénzt félrerakni a tüzelőre. 

Már próbáltunk az erődben irtásból fát szedni, de nem sikerült olyan mennyiséget gyűjtenünk, ami megoldaná a problémánkat. Nem akarok gázzal fűteni, mert akkor olyan számlánk lenni, amit nem tudnánk kifizetni. Ezért kerestem meg Önöket, hátha van lehetőség arra, hogy a tüzifa beszerzésében segítsenek!

Amennyiben bármilyen más segítségre lenne lehetőség (pl. élelmiszer, tojás, hús, akár a későbbiekben nevelni való csirke), azt is nagyon megköszönném!

Segítőkészségükben bízva várom mielőbbi szíves válaszukat!

Köszönettel:

Kenyeres Dóra
30/621-88-03
kenyeres.dora@gmail.com

 

Cimkék:
Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.