Hirdetés

Hirdetés

A penci Általános Iskola kérése

Az alábbi kéréssel keresett meg minket a penci Általános Iskola

Az iskola tanulóinak nagy része nehéz anyagi körülmények között él, - a szülők szegényes anyagi helyzete miatt - nagyon sok olyan dologról le kell mondaniuk, ami más diáknak természetes. Például színházlátogatás, tanulmányi kirándulás, táborozás, valamint sokszor még az alapvető ruházat, iskolai felszerelés is hiányos.
Sajnos iskolánk is nagyon szegény körülmények között működik, az önkormányzat csak az alapvető költségeket tudja finanszírozni.

Mindezek ismeretében a diákönkormányzat a diákokat idén egy felejthetetlen karácsonnyal szeretnék meglepni. 

Ahhoz, hogy az ajándékokat finanszírozni tudjuk, egy tombola-napot tartanak a penci iskolában december elején. A tombola szelvények eladásából befolyt összeget a karácsonyi ajándékokra fordíthatnák.
A sorsoláson megnyerhető ajándékokat felajánlásokból szeretnék megoldani, melyhez kérik a termelőtől.hu olvasónak segítségét is.
Bármilyen felajánlást szívesen vesznek és fogadnak (pl. ajándéktárgy, belépőjegy, utalvány), amit az iskola tanárai és gyermekei nevében is előre köszönnek.

A segítségért cserébe a tombola-nap plakátjain feltüntetik az adományozókat támogatóként.

Jelentkezni lehet:
Gyuriczáné Laukó Emese
06-30-625-4009
e_gyuricza@freemail.hu

Az iskola címe: 2614 Penc, Rákóczi út 29. és telefonszáma: 06-27-528-561

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.