Hirdetés

Hirdetés

továbbképzés sajtkészítőknek

Esemény ideje: 
Kedd, 2014. Február 18. 10.00 - 15.00

Gyakorlati ismeretek átadása - gyakorlati feladatokkal

Oktatók: NÉBIH, VM, HACCP-szakértők

Témák:

- jó higiéniai gyakorlat
- élelmiszerkönyv (emelt szint) + új kézműves irányelv
- jelölés

Formája:

- interaktív kerekasztal

A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz között.

(max. 80 fő)

Jelentkezni lehet: sajtkeszitokegyesulete@gmail.com

SZAKMAI NAP
2014. február 18.
PROGRAM

9:30-10:00 Regisztráció

10:00-10:10 Megnyitó

10:10-10:40 A Magyar Élelmiszerkönyv Tej és Tejtermékekre vonatkozó szabályozása / Élelmiszerjelölési szabályok
Vidékfejlesztési Minisztérium

10:40-11:10 Hatósági tapasztalatok a tejtermékek jelölési ellenőrzésével kapcsolatban
NÉBIH

11:10-11:40 Interaktív feladatok a résztvevők bevonásával kiscsoportokban

11:40-12:10 Feladatok kiértékelése

12:10-13:00 Szünet

13:00-13:30 Hatósági tapasztalatok a tejtermék-előállító létesítmények higiéniai ellenőrzéséről
NÉBIH

13:30-14:00 Jó Higiéniai Gyakorlat a tejfeldolgozás (elsősorban a sajtkészítés) területén
Felkért szakértő

14:00:14:30 Interaktív feladatok a résztvevők bevonásával kiscsoportokban

14:30- Feladatok kiértékelése

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.