Gyakorlati ismeretek átadása - gyakorlati feladatokkal
Oktatók: NÉBIH, VM, HACCP-szakértők
Témák:
- jó higiéniai gyakorlat
- élelmiszerkönyv (emelt szint) + új kézműves irányelv
- jelölés
Formája:
- interaktív kerekasztal
A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz között.
(max. 80 fő)
Jelentkezni lehet: sajtkeszitokegyesulete@gmail.com
SZAKMAI NAP
2014. február 18.
PROGRAM
9:30-10:00 Regisztráció
10:00-10:10 Megnyitó
10:10-10:40 A Magyar Élelmiszerkönyv Tej és Tejtermékekre vonatkozó szabályozása / Élelmiszerjelölési szabályok
Vidékfejlesztési Minisztérium
10:40-11:10 Hatósági tapasztalatok a tejtermékek jelölési ellenőrzésével kapcsolatban
NÉBIH
11:10-11:40 Interaktív feladatok a résztvevők bevonásával kiscsoportokban
11:40-12:10 Feladatok kiértékelése
12:10-13:00 Szünet
13:00-13:30 Hatósági tapasztalatok a tejtermék-előállító létesítmények higiéniai ellenőrzéséről
NÉBIH
13:30-14:00 Jó Higiéniai Gyakorlat a tejfeldolgozás (elsősorban a sajtkészítés) területén
Felkért szakértő
14:00:14:30 Interaktív feladatok a résztvevők bevonásával kiscsoportokban
14:30- Feladatok kiértékelése
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
Friss hozzászólások
20 hét 4 nap
2 év 13 hét
3 év 23 hét
3 év 24 hét
7 év 35 hét
8 év 17 hét
8 év 26 hét
8 év 26 hét
5 év 32 hét
8 év 29 hét