V. alkalommal – a karácsonyi készülődés jegyében – különleges halételek kóstolója 2010. december 19-én Debrecen főterén.
Aranyvasárnapon rendezi meg Debrecen város, a Hortobágyi halgazdaság és a Fanny-Line Kft. szervezésében a Halvasárnapot.
A Debreceni Halvasárnapon az észak-alföldi város kulináris különlegességgel várja az utazókat. A rendezvény nem titkolt célja, hogy megmutassa, egy tengerektől elzárt, ámde folyóvizekben gazdag országban milyen nagy hagyománya van a halételeknek. A tradicionális karácsonyi halászlé csak egy a sok finomság közül, amit megkóstolhatunk Debrecen főterén: falatozhatunk majd sült halat, haltepertőt, halfasírtot is.
A halkülönlegességek ínycsiklandozó ízeit a Barabás Étterem profi szakácsai garantálják, akiktől akár a karácsonyi menühöz is kérhetünk hasznos tippeket. A főutcán kézműves árusok kínálják portékájukat, de kulturális programmal is kedveskednek a látogatóknak. A kéz melengetésére egy pohár forralt bor szorongatása ajánlott!
A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.
Friss hozzászólások
18 hét 17 óra
2 év 11 hét
3 év 20 hét
3 év 22 hét
7 év 33 hét
8 év 14 hét
8 év 23 hét
8 év 23 hét
5 év 29 hét
8 év 27 hét