Hirdetés

Hirdetés

25. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál

Esemény ideje: 
Szombat, 2014. Szeptember 06. 10.00 - Vasárnap, 2014. Szeptember 07. 21.35

Vörösök, fehérek, rozék várják az ínyenceket - Pezsgő, gasztronómia - Hagyomány, minőségi zene, családi - és gyermekprogramok - Napnyugta után indul a parti 

Európa egyik leg­na­gyobb pin­ce­rend­szerében minőségi nedűk érlelődnek több mint száz éve. Itt szület­nek az elegáns, könnyed pezsgők, a borköltők bíbor árnya­latú erős vörösei, akárcsak nagyapáink szikvízes fröccse­i­nek alap­ja, a száraz fehér, és nem utolsó sor­ban az egyik feltörekvő "if­jonc", a rozé, amely előtt a társasági élet ínyen­cei is kény­te­le­nek meg­hajol­ni. Bu­da­fok-Tétény párat­lan bor­kultúrával büszkélked­het, és ezt min­den évben nyárbúcsúztató fesz­tivállal ünnep­li. A ha­gyomány és a minőség őrei két napra kitárják ka­pu­i­kat az önfe­ledt, sok­szor bohém so­ka­da­lom előtt. Le­gyen része a különle­ges élményben!

További részletek>

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.