Hirdetés

Hirdetés

Veres Károly Őstermelő

Kapcsolattartó neve: 
Nagy Viktória

 
Pázmánd a Velencei-tó vonzáskörzetében található 5 percre az M7-es autópályától. Megközelíthető kocsival az autópálya kápolnásnyéki lejárójától, tömegközlekedéssel pedig vonattal Kápolnásnyékig, onnan pedig busszal.Büszkék vagyunk rá, hogy az idelátogatók mégse a Tó közelsége miatt választják pihenésük színhelyéül településünket. A hagyományok megőrzése mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatos gondolkodásra. Tartalmas szórakozást nyújtó programjaink mind-mind erről tesznek tanúbizonyságot.Ilyenek például: Szüreti felvonulás és bál, húsvéti locsolkodás sibálás, Veterán autó találkozó, Orbán napi hegyünnep, Lovas egyesületünk programjai.

És amit Éléskamránkról tudni kell:

Családi vállalkozásként veszünk részt -e nyüzsgő falu életébe. Őstermelőként egy kis falusi gazdaságot üzemeltetünk ahol mi magunk termeljük meg és állítjuk elő élelmiszereink nagy részét. Itt megtalálható minden ami egy család asztaláról nem hiányozhat. 

A hozzánk látogatok megnézhetik érdekességképp kis állatfarmunkat ahol megtalálható, kacsa, liba, pulyka, tyúk, gyöngytyúk, tehén, bikaborjú, malac, kutya, cica, nyúl. 
Főzünk mi lekvárt-hagyományos ízűeket mert azt valljuk hogy a hagyományokban rejlenek az értékek. Nincs narancs és banán meg kiwi lekvárunk hiszen a mi kis hazánkban ezek nem őshonos gyümölcsök.De van birsalma dzsemmünk, és birsalma sajtunk, bodza-, barack-, körte-, szilva lekvárunk úgy ahogy nagymamám csinálta, van tehéntejből készült sajtunk, savanyúságunk . 
Vágunk marhát, disznót, nyulat, tömött kacsát, tyukot, pulykát és libát.
Aki szívesen itt töltene pár napot településünkön, annak szívből ajánlom a Manó Vendégházat ahol a pihenés egy igazán kultúrált nyugodt környezetben élvezetes programokkal válhat teljessé.
 
 
 

Elérhetőség
Mobil: 
+36/30/7682864
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megye: 
Fejér megye
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Hirdetés

Termelő értékelése

Nincs még értékelés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.