Hirdetés

Hirdetés
Az előkészített félkemény alapsajtot sózás és szikkasztás után hagyományosan bükkfával az évszaknak megfelelően füstöljük, majd pihentetjük pár napig.

Balogh Családi Gazdaság

Normal
0
21

false
false
false

Ulrich Ábel

Saját teheneink tejéből készítünk friss és érlelt tejtermékeket, amiket főként megrendelésre értékesítünk Veszprém, Pápa és Győr környékén. Hamarosan megkezdjük a piaci értékesítést is, valamint terveink között szerepel egy sajtbolt nyitása.

Gyúrói kecske

Kecskesajttal és kecsketejes szappan készítésével foglalkozom termelőként.
Ajánlom megtekintésre és követésre a blogomat: www.gyuroikecske.blogspot.hu

Somasajt

 A Soma’s Trade Kft.
termékei 1990 óta, gazdagítják a hazai piac termékválasztékát.
Termékeink a hagyományokra épülve jelentenek minőségi választást
fogyasztóink számára.

Volschitz János

Tehéntejből készítek házi kézműves sajtokat:
- gomolyák és lágy sajtok (natúr, lilahagymás, kapros, medvehagymás, fokhagymás)
- félkemény sajtok (natúr, napraforgós-tökmagos, zöldfűszeres, borsos-korianderes, borsos-vargányás, csípőspaprikás)
- bükkfán füstölt félkemény sajtok (natúr, napraforgós-tökmagos, borsos-korianderes, borsos-vargányás, csípőspaprikás)

Pán Kistermelői Kecskesajt Műhely

Bükki Kézműves Sajt

Az üknagymamám erdélyi főzőnő volt Hargita megyében, Kisgalambfalván… innen ered a családom gyökere.

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel