Hirdetés

Hirdetés

Kezdődik a Pékfesztivál Komáromban

Napóleon korának felidézése köré szerveződnek idén az események a VII. Országos Pékfesztiválon, amelyet a hét végén a komáromi Monostori Erődben rendeznek.

A Pékek utcájában folyamatosan sülnek a kenyerek, készülnek az ínycsiklandozó étkek a szombat esti korhű lakomára. Ebben az évben először Ízek utcája néven egyéb élelmiszeripari termékek is megjelennek az eseményen.

Az erőd rejtett zugaiban mutatványosok, kézművesek és csepűrágók szórakoztatják a közönséget, a boltozott termekben kiállítások nyílnak, az udvaron pedig históriás muzsika szól. A gasztronómiai élvezetek mellett ólomkatona-seregszemlét tartanak a Napóleon-kori katonaság alakjaiból és időszaki kiállításon mutatják be a Napóleon-kori francia konyha és hatását az európai étkezési kultúrára.

Bővebben>>

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.