Hirdetés

Hirdetés

Puklér Zoltán

Kapcsolattartó neve: 
Puklér Zoltán

 
A méhészetet apósom alapította és 2005-ben folytattam a megkezdett munkáját. Állóméhészettel gazdálkodom (jelenleg 60 család), Bács-Kiskun megyében, egy méhésztanyán mely a műúttól két kilométerre fekszik. A méhek gyűjtési területén növénytermesztési tevékenység nem folyik, ezért a méhlegelő teljesen vegyszermentes.
 
A mézet az Országos Magyar Méhész Egyesület (OMME) által megalkotott és ajánlott, egyedi üvegekbe csomagolom, illetve az OMME által kibocsátott zárszalaggal látom el.
A zárszalag meg az üveg együttes használata a vevő felé tájékoztatást ad, hogy ebben az üvegben eredeti, (káros anyagtól mentes) őstermelői méz van.
 
Három mézfajtát árusítok: akácméz, selyemfűméz, vegyes virágméz.
Nem minden évben, de a méhek gyűjtési területén nagy számban előforduló galagonya-cserjékből is szokott lenni galagonyaméz.
 
Akácméz:
Csaknem a színtelentől az enyhén sárgáig terjed a színárnyalata. Jelentős gyümölcscukor-tartalma miatt sokáig folyékony marad. Jó fertőtlenítő. Köhögés ellen ajánlott.
 
Vegyes virágméz:
Kristályosodásra hajlamos, aranysárga színű, sok növény nektárját tartalmazó méz. Sütésre kiválóan alkalmas. Jó erősítőszer.
 
Selyemfűméz:
Hungaricum! A selyemkóró nektárjából származik. Igen erős, jellegzetesen fűszeres ízű, illatos. Nyers ételek különleges ízesítője.

Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/30/9347496
Mobil: 
+36/20/3476020
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Árusítóhely
Megye: 
Budapest
Település: 
Budapest
Utca, házszám: 
PESTI ÚT 378
Irányítószám: 
1171
További elérhetőség
Megnevezés: 
Árusítóhely Sárváron
Megye: 
Vas megye
Település: 
Sárvár
Utca, házszám: 
RÁKÓCZI ÚT 6.
Irányítószám: 
9600
Képgaléria: 
akácméz, selyemfűméz, vegyes virágméz
akácméz, selyemfűméz, vegyes virágméz
akácméz, selyemfűméz, vegyes virágméz
akácméz, selyemfűméz, vegyes virágméz
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 4 (4 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.