Hirdetés

Hirdetés

Erdei Sándor

Kapcsolattartó neve: 
Erdei Sándor

1997.-ben alapítottuk a gazdaságunkat. Gyepművelésre alapozott extenzív állattartással foglalkozunk. Gazdaságunk a Biokontroll Hungária kht által ellenőrzött öko-gazdaság. Fő profilunk a kecsketartás, de található nálunk marha, ló, sertés, baromfi.

Gyűrűfű speciális helyzetéből adódóan sokan látogatnak hozzánk. Szívesen látjuk az érdeklődőket. Igény szerint ebéddel, sajtkóstolóval, különböző bemutatókkal (fejés, sajtkészítés, stb.)

Állataink, szelídek gyerekek is bemehetnek közéjük, simogathatják őket, ismerkedhetnek velük. Ezért „simogató farmként” is működünk.

Sajtok

Különböző ízesítésű lágy félkemény és olajban érlelt kecskesajtokat készítünk. Legnépszerűbbek a natúr, fokhagymás, provance fűszerkeverékes, zöldpaprikás, olajbogyós, diós, szárított vargányás, almás, szilvás, barackos sajtjaink. Az olajban érlelt sajtok fűszeres oliva+napraforgó olajba kockázva, vagy paprikába, paradicsomba, káposzta levélbe töltve érnek.

Mangalica

Szabadon tartott mangalicáinkat élve, illetve sonka, kolbász, szalonna formájában értékesítjük

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Mobil: 
+36/20/6655963
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Erdei Sándor öko-gazdasága
Megye: 
Baranya megye
Település: 
Gyűrűfű
Irányítószám: 
7935
Egyéb információ: 
Megközelítés: Szentlőrinc, Helesfa, Dinnyeberki
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 4.5 (2 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.