Hirdetés

Hirdetés
A disznótor, vagy disznóvágás a háznál nevelt disznó hagyományos levágása, elkészítése, illetve elfogyasztása. Magyarországon hagyományosan a karácsony előtti, illetve a januári napokban a parasztháztartások egyik legnagyobb eseménye volt, a disznóhizlalás befejezését ekkora időzítették, hogy a hús egy részét lefagyasztva hosszabb ideig eltarthassák.

Szegedi Károly

Cimkék:

Kovács Éva

Saját gazdaságunkban nevelt hízók feldolgozása:
-füstölt sonkafélék
-füstölt szalonna, sós szalonna
-füstölt parasztkolbász
-hurka, sütõkolbász
-Csécsi (paprikás, fokhagymás fõtt tokaszalonna) stb.
Saját gazdaságunkban tartott tehenek által termelt:
-tehéntej
-tehéntejbõl készült gomolyasajt

Röck Gábor

A Pestlőrinci piac eggyik legrégebbi őstermelője vagyunk. 19 éve foglalkozunk füstőlt áruval/többféle szalonna,kolbász,sonka,csülök/A családi válalkozásunk bővülése érdekében piac növekedést szeretnénk.Ha igazi házi  jelleget keres, nálunk megtalálja.

Bara Károly

Füstölt áruk: kolbász,  szalámi, szalonna, parasztmájas, kolozsvári szalonna, többféle füstölt hús.
Friss: hurka, sütőkolbász, disznósajt, abált szalonna.
Zsír, töpörtyű.

Róka Zoltán

- Hús
- Húskészítmény hurka, kolbász, májpástétom, zsír, tepertő, disznó sajt
- Füstölt kolbász, szalámi, szalonna és hús féleségek
 
 

Haskó Gábor

Gábor vagyok, kb 15 éve foglalkozom, henteskedéssel és jól is megy, mert sokan keresnek meg vágással és különbözö töltelékek gyártásával. Ezért szoktam csinálni házi jellegű töltelékeket, de leginkább füstölt szalámit, de ha lenne rá igény mást is!

CSaki Tenyészete

Kedves leendő Vásárlóim!
Ennél a sornál már el is akadtam,természetes lenne ha mint eladó-tenyésztő mindenféle jót irnék magamról de ez csak önfényezés lenne,és nem férne el egy kissebb regénybe sem! :-)

Tulok Tamás

Saját tenyésztésű sertések feldolgozása történik régi, hagyományos módon. Termékeim teljesen adalékanyag mentesek, csak sózással, és füstöléssel tartósítom a szalonnát, csülköt, oldalast. A házikolbász csak sót, paprikát, borsot és fokhagymát tartalmaz, ehhez sem használok sem nátrium-nitritet, sem adalékanyagot.

Régi Pilisi Ízek - Váncza László és Szeghy Krisztina gazdasága

A Pilis hegység lábainál található gazdaságunkban, kizárólag természetes módon, kisüzemi technológiával tartjuk állatainkat.

A takarmányozás során igazoltan ökológiai termesztésű növényeket használunk fel.

Hagyományos módon, dédszüleink receptjei szerint állítjuk elő termékeinket.

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel