Hirdetés

Hirdetés
Különféle sütemények

Sántha Zoltánné

Cégeknek és magánszemélyeknek készítek adalékanyag mentes, házi kelt tésztákat.
Termékeimet kézzel készítem, hagyományos receptek alapján, minőségi alapanyagok felhasznáslásával. 
Kínálatom: 
Különböző ízesítésű és formájú hagyományos és ünnepi kalácsok akár ajándékba is!

Cimkék:

Vágvölgyiné Burik Erzsébet

CsÍZédes - CsupaÍZ - CsupaSzív

A csÍZ csupaÍZ természtes alapanyagokat felhasználó kézműves cukrászat. Olyan glutén-, és laktózmentes édességeket IS kínálok, amelyek kristály cukor helyett finomítatlan nád-, vagy barna cukrot tartalmaznak. Finomságok közül több zabliszttel készül, de kívánságra elkészítem bármely édesség gluténmentes változatát is.

Cimkék:

Szilágyi Mária

Szilágyi Máriának hívnak, budapesti lakos vagyok. Cukrász végzettségemet 2013 februárban szereztem meg. Természetes anyagokból készült cukrászkészítmények előállítására törekszem. Édes és sós teasütemények, mézeskalács, torták stb. A teljesség igénye nélkül: zabpelyhes keksz, bejgli, zserbó, hókifli, linzer, isler, pogácsák, mézesklácsok.

Cimkék:

Dinnyés Tibor

Fehér Jánosné

Több, mint negyven éve gyártunk Keszthelyen mézespuszedlit, dióscsókot, mogyoróscsókot cukorperecet, habcsókot, klasszikus tükrös szív, huszár és baba mézeskalácsokat.

Gábriel Cukrászda

Takács István Cukrászmester

Cukrászdánk 1974-ben épült Szigethalmon. Ez volt a település első cukrászdája, melynek hírnevét két kiváló cukrászmester (Sepsei Károly és Korpos Károly) alapozta meg.

Dobosné Fried Ilona

Dobosné Fried Ilona vagyok.
Három éve kezdtem el a vállalkozásomat.
Kézzel húzott házi rétest készítünk. Több mint 100 éves receptmúlttal rendelkezünk. Réteseink nem tartalmaznak adalékot,gyümölcseink is 100%-sak.
Tizenhárom féle réteseket készítünk. A hagyományos ízek és a rétes különlegességeket egyaránt megtalálhatok.

Cimkék:

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel