Hirdetés

Hirdetés

Október 26-ra termelőket keresnek a Tihanyi Piac Placcra!

Kedves Termelők!
Október 26-án, szombaton Csipkebogyó fesztivált szerveznek a Tihanyi Piac Placcon.
Tihanyi Piac egy 5 éve működő termelői és kiskereskedelmi piac, amely minden szombaton reggel 8 és délután 2 óra között tart nyitva, egész évben. A Piac életében idén augusztusban nagy változás következett be, új helyszínre költözött, a Tihany-rév melletti fás-parkos területre. Az új helyszín sokkal alkalmasabb az őszi-téli nyitva tartásra, valamint rendezvények megtartására is. Az első rendezvény a Csipkebogyó fesztivál lesz, ahova várják szeretettel, az ország minden pontjáról, csipkebogyóval foglalkozó termelőket. Lehet tea, lekvár, szörp, egyéb készítmény, a lényeg, hogy tartalmazzon csipkebogyót.
A fesztivál reggel 8 órakor kezdődik és körülbelül délután 4 óráig tart majd. A program keretein belül lesz lekvár és vadragu főzés, zene, gyerekfoglalkozás és természetesen eső esetén gondoskodnak sátorról is.
A piac rendszerint egyedileg állapodik meg a helypénz mértékét illetően, így ha érdekes lehet a részvétel, jelezzék h kb. mennyi árut és mekkora asztalt hoznának és kikalkulálnak egy mindenki számára kedvező árat.Ha érdekli a rendezvény, kérjük írjon egy rövid bemutatkozó e-mailt október 6-ig a piacplacc.marketing@gmail.com címre.
Üdvözlettel, Rönky Balázs

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.