Hirdetés

Hirdetés

Ne tekintsen luxuscikként a borhűtőre!

Borhűtő

A bortároló szekrény minden házban pótolhatatlan bútor. Nemcsak a tulajdonosok eleganciáját hangsúlyozza, hanem az otthon egészét is díszíti. A megfelelően kiválasztott borhűtő garancia a szépségre és a kényelemre a konyhában. A Klarstein vállalat gondoskodott arról, hogy az ilyen berendezések stílusosan nézzenek ki, ugyanakkor kényelmes és praktikus legyen a használatuk.

A borhűtő fő feladata, hogy az italokat bizonyos hőmérsékleten tartsa. A bort általában a pincében tartják. A Klarstein webáruházban bemutatott bármelyik borszekrény megvásárlásával pedig egy borospincét telepíthet közvetlenül a konyhájába. Sőt, az egyes modellekben két hőmérsékleti zóna is van, amelyeket manuálisan lehet beállítani. Természetesen van ultraibolya sugarak elleni védelem is.

A borhűtő garanciát jelent a minőségre

Az említett tulajdonságoknak köszönhetően, bármikor kinyithat egy lehűtött palackot, amikor csak kedve van hozzá, és biztos lehet benne, hogy a tartalma nem veszítette el ízét. Választhat a szabadonálló és beépíthető borhűtők közül. Az utóbbi konstrukciók segítenek a helymegtakarításban a konyhában. Ez főleg akkor jön jól, ha meglehetősen szűk helyiséggel áll szemben.

A modern gyártók olyan borhűtőket fejlesztettek ki, amelyekben a bort nemcsak tárolják, hanem érlelik is. Mindez azoknak a szűrőknek köszönhető, amelyek nem engedik át az idegen szagokat. A palackokat vízszintesen lehet elhelyezni. A készülékekbe nedvességet jelző érzékelőt is telepítettek. Ez segít a bor megfelelő tárolási körülményeinek ellenőrzésében.

A borhűtő megvásárlására befektetésként is tekinthet

A Klarstein borhűtőinek nagy előnye, hogy működés közben nem bocsátanak ki rezgéseket, mert ezek hozzájárulhatnak a lerakódások kialakulásához. Emellett stílusosak és praktikus a használatuk. A fő pozitív jellemzőik a tágas kialakítás, a garantált szépség és kényelem a konyhában, LED kijelző és a kivételes megbízhatóság. Azoknak, akik szeretik élvezni a sokrétű aromát, a gazdag ízt és a festői színt, a borhűtő megvásárlása megtérülő befektetés lesz, mert az illatos ital minden kellemes tulajdonságának elérése csak így biztosítható.

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.