Hirdetés

Hirdetés

Somogyi és Horváth

Kapcsolattartó neve: 
Horváth László

Kiskunhalas ízei!

Családi gazdaságunkban szántóföldi növénytermesztéssel, szabadtartású tyúk, liba-és kacsa tartással, valamint zöldség-gyümölcs termesztéssel, feldolgozással foglalkozunk.

Állatállományunk kizárólag saját termelésű takarmányon (kukoricán, búzán, napraforgón), nevelkedik. Büszkék vagyunk őshonos génállományú tyúkjainkra, melyekből élőállatot, is értékesítünk.

Készítünk és értékesítünk házi gyümölcs lekvárokat, aszalt termékeket, szárított adalékmentes ételízesítőt (vegeta), piros aranyat, valamint különféle kézműves sajtokat (trappista, parmezán, parenyica, gomolya) házi tejből.

A hagyományos zöldségeken kívül foglalkozunk batáta és csicsóka termesztéssel, feldolgozással valamint értékesítéssel is, melyek közül a csicsóka savanyúságunk népszerű és keresett termék.

 

Bio termelő: 
Nem
Elérhetőség
Mobil: 
+36/30/5249095
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megye: 
Bács-Kiskun megye
Település: 
Kiskunhalas
Irányítószám: 
6400
Hirdetés

Termelő értékelése

Nincs még értékelés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.