Hirdetés

Hirdetés
A füstölt csülök a hagyományos magyar konyha egyik fontos része. Akár bablevesbe, vagy lencselevesbe, akár sörtésztába, vagy kenyértésztába tekerve kemencében sütjük.

Szencz József

Biogazdaságból származő szürkemarha és mangalica hús megrendelhető.

Bodor Porta

Kovács Éva

Saját gazdaságunkban nevelt hízók feldolgozása:
-füstölt sonkafélék
-füstölt szalonna, sós szalonna
-füstölt parasztkolbász
-hurka, sütõkolbász
-Csécsi (paprikás, fokhagymás fõtt tokaszalonna) stb.
Saját gazdaságunkban tartott tehenek által termelt:
-tehéntej
-tehéntejbõl készült gomolyasajt

Röck Gábor

A Pestlőrinci piac eggyik legrégebbi őstermelője vagyunk. 19 éve foglalkozunk füstőlt áruval/többféle szalonna,kolbász,sonka,csülök/A családi válalkozásunk bővülése érdekében piac növekedést szeretnénk.Ha igazi házi  jelleget keres, nálunk megtalálja.

Kontár Gergő

Róka Zoltán

- Hús
- Húskészítmény hurka, kolbász, májpástétom, zsír, tepertő, disznó sajt
- Füstölt kolbász, szalámi, szalonna és hús féleségek
 
 

CSaki Tenyészete

Kedves leendő Vásárlóim!
Ennél a sornál már el is akadtam,természetes lenne ha mint eladó-tenyésztő mindenféle jót irnék magamról de ez csak önfényezés lenne,és nem férne el egy kissebb regénybe sem! :-)

Tulok Tamás

Saját tenyésztésű sertések feldolgozása történik régi, hagyományos módon. Termékeim teljesen adalékanyag mentesek, csak sózással, és füstöléssel tartósítom a szalonnát, csülköt, oldalast. A házikolbász csak sót, paprikát, borsot és fokhagymát tartalmaz, ehhez sem használok sem nátrium-nitritet, sem adalékanyagot.

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel