Hirdetés

Hirdetés
Málna

Nickmann Tanya

Nagyvázsonyi Gyümölcs Kertészet

Cimkék:

Kovács Gyula - Csicsörke lekvár

 Bodrogkeresztúrban, Tokaj-Hegyalján, 5. éve, tartósítószer és adalékmentes házi lekvárokat, rostos gyümölcsszörpöket, gyógynövényes szirupokat, csatnikat és immunerősítőt készítünk. Cukrot csak max. 5%-ot hasztnálunk, de készítünk paleoknak, cukorbetegeknek is termékeket.
Külön kérésre készítettünk többször borászatoknak Borzselét, saját borukból és mustzselét is .

Schwarcz András

Frissen szedett Málna eladó ,Bakonypéterden!

Cimkék:

Karlovich Szilárd

Jelenleg meggy és málna termesztéssel foglalkozunk itthon, a családdal.A meggyet 0.5 hektáron termesztjük. A málnát jelenleg csak 400m2 -ren csináljuk,de jövőre böviteni fogjuk. Cím: Vas megye , Horvátzsidány 9733 Kossuth utca 15. Tel: 0694 365 373

Fertődi Zamatos

Közvetlen a termelőtől, Pest megye északi részén, frissen szedett, jó minőségű málna eladó kisebb és nagyobb mennyiségben. Ár megegyezés szerint.

Cimkék:

Vágvölgyiné Burik Erzsébet

zödös zsolt

A Hortus Herbárium Bt.több int 20 esztendeje foglalkozik családi vállalkozásban gyümölcs termesztéssel, Nagyrédén, a Mátra kapujában, ideális környezetben.

Balogh Andor

5 hektáros ültetvényről friss jó mínőségű MÁLNA eladó. 2 féle minőségben. Tálkás és léding kiszerelésben. Helybeni illetve kiszállítási átvétel is lehetséges. A termés a fagy beáltáig elérhető. A hűtése is megoldható.

Cimkék:

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.

Tartalom átvétel