Hirdetés

Hirdetés

Vénusz lángosozó és blogkóstoló a Street Food Show-n

Ki ne szeretné a piac nyüzsgő hangulatát, a friss zöldségek, gyümölcsök és fűszerek illatának kavalkádját? Ezt a hangulatot adja vissza az első hazai Street Food Show, melyet 2012. szeptember 7. és 9. között rendeznek a Hold utcai piacon. A rendezvényen a Vénusz több helyszínen is várja a résztvevőket.

A Street Food Show-n nemcsak klasszikus piaci hangulattal és változatos utcai ételeket árusító standokkal találkozhatunk, hanem részt vehetünk a rendezvény egyik kiemelt programján, a Vénusz-Dining Guide Blogkóstolón, ahol ismert gasztrobloggerek készítik el kultikus receptjeiket. A rendezvényen a látogatók nemcsak többet tudhatnak meg a különféle ízekről, hanem a valóságban is megkóstolhatják a gasztrobloggerek főztjét.

A kulináris specialitások mellett egy piac azonban elképzelhetetlen finom lángos nélkül. A Street Food Show-n a Vénusz lángosozóval várja a látogatókat, ahol a klasszikus sajtos-tejfölös lángoson kívül különlegesebb feltétekkel is megkóstolhatják a magyar konyha egyik jellegzetességét. Többek között lesz marhanyelves, sült paprikás, snidlinges-juhtúrós és töltött változat is, amelyekhez finom házi szörpöket lehet kortyolgatni.

A lángos a Vénusz életében, amely immár 60 éve a háziasszonyok hűséges segítője a konyhában, idén nyáron nemcsak a Street Food Show-n játszik főszerepet. Ezzel egy időben a Facebookon Magyarország kedvenc lángosát is keresik. A Lángos voks alkalmazás segítségével még szeptember 10-ig lehet szavazni, illetve feltölteni a legkedveltebb lángos-lelőhelyeket.

Forrás: http://www.trademagazin.hu/

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.