Hirdetés

Hirdetés

Új támogatási lehetőség fűszerpaprika-termelők részére!

A fűszerpaprika-termelők mezőgazdasági csekély összegű (de minimis) támogatásáról szóló rendelet alapján vissza nem térítendő mezőgazdasági csekély összegű támogatást igényelhetnek a fűszerpaprika-termelők a minőségi fűszerpaprika termelése céljából 2013. október 20. és 2014. április 10. közötti időszakban megvásárolt fémzárolt vetőmag költségeinek részbeni kompenzálására. A rendelkezésre álló forrás 2014. évben legfeljebb 170 millió Ft.

A támogatás igénybevételére az a fűszerpaprika-termelő jogosult, aki a támogatás alapját képező, vásárolt vagy termeltetőtől, termelői csoporttól átvett fémzárolt vetőmagot teljes egészében saját használatában lévő földterületen fűszerpaprika termesztése céljából felhasználta.

A támogatás igénybevételéhez az N0393 számú nyomtatványt a 2014. május 1. és május 31. közötti időszakban kell benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz.

Figyelem! A támogatás igénybevételének további feltétele, hogy a támogatás igénylőjének nyilatkoznia kell arról, hogy mely egyéb vállalkozással/vállalkozásokkal tekinthető egy és ugyanazon vállalkozásnak. Erről bővebb információt és a szükséges nyomtatványt (G20000-01) a csekély összegű támogatások igénybevételéhez kapcsolódó „egy és ugyanazon vállalkozás” minőségről, valamint az alkalmazott üzleti évről történő nyilatkozattételi kötelezettségről szóló MVH Közlemény tartalmazza.

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.